dimecres, 30 d’octubre del 2013

Entrevista a Mediterráneo TV

El 24 d'octubre de 2013, setmanes després que Edicions Tívoli publicara el meu llibre El robatori de Benimassot, el periodista Vicent Quintana m'entrevistava al programa Talento Mediterráneo de Mediterráneo TV perquè parlara del que fou el robatori del segle xix al País Valencià. Si us interessa, ara teniu l'oportunitat de veure l’entrevista íntegra.

Entrevista al "7 días" de Tele 7 Safor

El 4 de març de 2013, vaig passar pel magazín 7 días de Tele 7 Safor, que presenta la periodista Puri Naya, per tal de parlar del meu llibre Quan els trabucs refilaven i altres qüestions del bandolerisme valencià del Vuit-cents. Si us interessa, ara teniu l'oportunitat de veure l’entrevista íntegra.

dilluns, 28 d’octubre del 2013

L'agosarat i singular robatori de Benimassot

El setmanari El Temps publicava en el seu número del 27 d'agost del 2013 un article signat per Lluís Bonada sobre el llibre El robatori de Benimassot. Si voleu consultar l'article i fins i tot guardar-vos-el, heu de prémer sobre la imatge següent (per a veure-la ampliada, primerament heu de clicar el botó esquerre del ratolí -Firefox- i triar l'opció 'Visualitza la imatge' o el botó dret -Internet Explorer- i elegir l'opció 'Obrir vincle').